Diskuzní fórum

Vítejte na diskuzním fóru fanoušků SK Horácká Slavia Třebíč!
Pro zachování přátelské atmosféry Vás žádáme o dodržování pravidel.

paul88
paul88

Opětovné vyjádření radnice ohledně kapacity
https://www.youtube.com/watch?v=PWFqDHkmrE8

paul88
paul88

Teď se dívám ,že s komety odchází Pavel Jenyš .To by byla celkem taky posila, ale do útoku

paul88
paul88

Kdo jste ještě nečetl ,taky dobrý rozhovor Kousal o Dočekalovi a Třebíči
https://www.hokej.cz/koukal-o-prvni-lize-reznara-bych-nemenil-kutaka-chape-osolit-kamarady-tezky/5080318

paul88
paul88

Glosátor: Já jen, že se tady řeší jenom trenér, ale to už je spíš slovíčkaření. No třeba to bude zas fungovat tak, že kometa nám bude posílat hráče na rozehrání a obehrání. Tím pádem nebude až tak potřeba sportovní manager. Spíš to bude formalita papírová.

Glosator
Glosator

paul: Samozřejmě… Já jsem ještě nezažil. že by jedna osoba trénovala v klubu A a zároveň dělala sporťáka v klubu B. A ře už jsem toho zažil hodně lol

paul88
paul88

V tom článku chybí jedna věc.Pokud teda Pokorný odchází.Jakožto ,že jo.Tak to znamená, že musíme hledat i sportovního manažera?

mrpool
mrpool

17Nesty17: KAždej pro klub dělá co může lol

17Nesty17
17Nesty17

Pardon že vám do toho kluci vstupuji, ale Šulda jako nedělal a nedělá nic reálně pro klub? 😁😁

šulda
šulda

grin tak to jó, to jsi mi to nandal. Zase obecné kecy, nic konkrétního

mrpool
mrpool

šulda: netušíš? jak typické.. to mi stačí abych si udělal obrázek,s jakým srdcařem mám tu čest… smile Pusa plná keců o podpoře klubu ale jen na netu viď? Já narozdíl od tebe místo na netu byl aktvní v reálu,ale neměl potřebu to někde ventilovat.. Zainteresovaní vědí!

šulda
šulda

Ne, to netuším, pouc mě

mrpool
mrpool

šulda: je jedno kdy byl splácán,důležité je,kdy byl uveřejněn a jaké informace,spíše neinformace obsahuje a vím,že dnes ráno tam nebyl!!!! jo a šuldo,když jsme u toho nic nedělaní a nepodpory klubu atd… zeptám se tě,když jsi takový advokát a znalec… Víš kdy a jakým způsobem se zde třeba začínalo se spíkrem,resp. s oslavou střelce branky??

šulda
šulda

mrpool – známé a ohrané je všechno kritizovat, ale sám nic nedělat. Níže vidím, že jsi natvrdlej smile Jo, hele jak víš, že byl článek narychlo splácán dnes dopoledne?

mrpool
mrpool

šulda: tvl kde končí argumenty přichází známé a ohrané,pojď si to zkusit a apod… já dělám,jako kdyby klub neinformoval? přečti si ty komentáře níže,nejen já mám pocit,že se dozvídám zásadní informace dříve odjinud!!!!!!

Patriot 76
Patriot 76

mrpool Ty jsi neskutečně natvrdlej, viď… cool hmm

šulda
šulda

mrpool – není to tam, ale chtěl jsem vědět, co tam máš dál. Našel jsi jeden jediný a ještě hodně diskutabilní případ a děláš z toho jako by klub neinformoval o ničem. Vždyť to není pravda. Naopak informuje pravidelně, včas a podle možností. Že ty to nechceš vidět, je tvůj subjektivní pocit, realita je ale jiná. Ve srovnání s jinými kluby je náš v informování velmi dobrý, až nadstandardní a to už dlouhé roky. A to to sleduju opravdu hodně. Pokud myslíš, že bys to dokázal ještě líp, nic ti nebrání přihlásit se a stát se členem redakce a zlepšit to, ukaž se.
Pokud ale budeš pracovat stylem cituji: “Na netu je informace…” konec citace, tak to teda hodně štěstí. smile

mrpool
mrpool

šulda: kde jsem se z webu HS dozvěděl o jeho odchodu? hoď odkaz na článek!!! a pokud utekl jako malej kluk a podobý kecy,tím spíše měl být článek k vysvětlení jeho náhlého odchodu né?? NA webu chomutova to bylo uvedeno,taky pisálek si to vycucal z prstu? Mimochodem ten pisálek z Idnes má informace velice správné!! Ale samozřejmě jako správný advokát reaguješ jen na to,co se ti hodí,ale to již zdejší diskutující tě dobře znají….

monster
monster

Na kometa fans to někdo napsal jako spekulací a ne jako oficiální.

šulda
šulda

Lukáš Stehlík utekl jak malej kluk, i když byl u nás pod smlouvou, co tam máš dál?
Nedělám advokáta, věcně argumentuju, zkus to taky místo těch emočních nenávitstných a nepodložených reakcí.

mrpool
mrpool

šulda: příklad… že odešel Lukáš stehlík jsem se dozvěděl z webu chomutova! Tady jsem to nezaregistroval vůbec!!!!!!!!! končím,to nemá dále cenu ,jen dál dělej advokáta…

šulda
šulda

mrpool – tak ty evidentně nejsi schopen pochopit ani polopaticky napsanou skutečnost, že kluby musí respektovat smlouvy. A ty jsou do konce dubna. Copak Kometa už někde oficiálně napsala, že jde Kamil k nim? Nenapsala a proč asi? Protože má Kamil smlouvu do konce dubna v Třebíči. Napsal to pisálek z iDnes, protože chtěl být zajímavej. Jinak pořád čekám na ten konkrétní příklad toho, co ses letos dočetl dřív jinde než na webu nebo sockách HST.

mrpool
mrpool

Glosátor: Kam má Kamil namířeno,se již nějakou dobu ví…. Na netu je informace,že jde do Brna již dva dny.. Na oficiálním webu klubu ani čárka. Tak se honem až dnes dopoledne spleská článek,aby se jako neřeklo a přitom zase v něm ta zásadní informace chybí,kam jde… Proč se ho na to autor článku nezeptá,když jinde se to nejen ví,ale už i píše?? Ale je mi jasné,jak mi to může vysvětlit člověk spjatý s redakcí,těžko mi napíše,že je tam něco v nepořádku… A druhej,který neustále dělá advokáta klubu a obhajuje ho stůj co stůj,to je to samé.. Ale dle reakce zbytku normálních fanoušků ta tristní a pozdní informovanost vadí zjevně nejen mně….

šulda
šulda

Pokud se téměř pravidelně… obecné kecy, napiš konkrétní příklad. V poslední době naopak všechny důležité informace byly na webu a sockách klubu nejdřív. U těchto věcí, jako jsou odchody, které někdo propálí dřív, než danému člověku skončí smlouva, s tím může klub, potažmo redakce jen těžko něco dělat.

Glosator
Glosator

mrpool: Sleduješ dění i v jiných klubech? Sám příklad: Včera skončilo Brno a Koštuřík dal okamžitě ještě ten večer na isport článek o změnách v kádru na příští rok…. To samé Vítkovice, z pohledu Zlína se zase propálilo, že je příští rok povede Pardavý a tak bych mohl pokračovat…. V žádným z těchto případů to klub oficiálně neoznámil, přesto to celorepubliková média už napsala. A teď proč. Pokud jsi redaktorem těchto médií, nemusí tě zajímat smlouvy a další věci. Šéf ti prostě řekne: Je to zajímavý? napiš to, jde nám o čtenost. Ale z pohledu jakýhokoli klubu jde o smlouvy a další věci s tím související. Vše má zkrátka svůj čas a nic není tak jednoduchý, jak to může na první pohled vypadat. Když jsem do redakce HST před pěti lety přicházel, taky jsem měl určitou představu. Ale roční spolupráce s Radkem Novákem mě naučila, že mnohdy jde o detaily. Není to o tom, že by klub nechtěl dávat informace, ale prostě se čeká, až budou dotaženy formality, až bude daný info stoprocentní atd. Tímto se celorepubliková média v honbě za čteností řídit nemusí.

mrpool
mrpool

Glosator: Pokud se téměř pravidelně dozvídám zásadní informace z různých periodik dříve,než z oficiálních stránek klubu,tak je něco hodně špatně!!!

monster
monster

Trenéři díky za všechno zasloužíte obrovské poděkování!

Glosator
Glosator

bono: Vzhledem k tomu, co děláš, bych předpokládal, že víš, že novináři celorepublikových médií (idnes isport hokej.cz….) Můžou psát de facto cokoliv a kdykoliv. Můžou psát i spekulace, pokud si pro ně najdou důvěryhodné zdroje. Naproti tomu klub a jeho redakce je vázána určitými pravidly, jak to v týhle branži chodí, Čili tenhle tvůj plk je úplně zbytečnej.

Přihlížející
Přihlížející

MTS: Vlk, Novák, Beroun…. jsi upadl nebo něco špatného snědl ne? Tak snad Dolníček bude hlavní a bude mít k ruce asistenta, kterého si vybere. Můj osobní typ je Rosťa nebo Špenát. Důležité je, že má kostru týmu hotovou a tým si může vhodně doplnit.

MTS
MTS

Pokud by tomu opravdu tak bylo, že i Barva jde jinam, tak pro pana Svobodu to nebude vůbec jednoduchá situace – tak Dolňa a někdo k němu jako hlavní….co si budeme povídat, ty dva roky, co budeme v Budějkách půjde hlavně o to ligu udržet, takže možná o to to vše bude ještě těžší pro nového kouče….vážně by to chtělo nějakého srdcaře…nebo někoho z regionu – co takhle Válek, Vlk, Novák z Brodu…..nebo někdo z Brna, Znojma…jen né Jirku Berku grin Asi volných trenérů bude dost….tak jsem zvědav, jak tohle všechno dopadne….

Přihlížející
Přihlížející

Jen taková drobnost, krom Kamila zde nebude ani Barvíř. Jde trénovat do druhé ligy.