Diskuzní fórum

Vítejte na diskuzním fóru fanoušků SK Horácká Slavia Třebíč!
Pro zachování přátelské atmosféry Vás žádáme o dodržování pravidel.

Héfaistos
Héfaistos

Glosator: Všichni mají ještě v živé paměti jak nás v minulosti brakovala Kometa.Doufám, že tato doba temna se již nikdy nevrátí.🙏🙏

Glosator
Glosator

Za mě je fajn už to, že tady v Třebíči je během posledních let tým, kterej je pohromadě a jsou to hráči, kteří prioritně hrají tady. Svědčí to o tom, že i když se místní rozpočet neřadí mezi nejvyšší, je dost dobrej na to, aby se tu takovej tým vytvořil a za to patří lidem, kteří se o to starají dík. Protože bylo vidět, col se z dobře rozjetý sezony Sokolva stalo, když je začaly brakovat Vary…

Glosator
Glosator

Jinak samozřejmě jo, jsou tu kuby, který dělají dobrou práci. Ať už Třebíč nebo třeba Přerov, kterej dle mě dělá v poměru cena/výkon uplně nejlepší práci ze všech momentálně… Jenže logicky většina klubů má nějaký limity. Proto jsou i návštěvy v Chance lize obecně tak nízký, což je ale škoda, protože spousta zápasů je kvalitních. Jenže prostě, když nemáš ambice vyloženě na postup, lidi přilákáš těžko. Bude to tak i v Jihlavě, pokud neseženou peníze a vyloženě si za tím nepůjdou. Bez ambicí na postup by to bylo stejný i ve Zlíně, Vsetíně, kdekoliv….

Glosator
Glosator

šulda Ty tři kluby jsem jmenoval záměrně. Jsou to kluby, který v Chance existují jen proto, že jsou farmou. Jinými slovy, když Vary, HK nebo Třinec chtějí, vybrakují je… A v těch klubech to dobře vědí. Dobře vědí i to, že když kluby z ELH budou chtít a umanou si, okamžitě spadnou… Takže jako jo, o nějakej výsledek hrají všichni, ale tyto kluby dobře vědí, že jen obehrávají hráče extraligistům. Tak to je.

šulda
šulda

Glosátor – o nejlepší výsledek hrají všichni i v nižších soutěžích, jen někdo na ně ale reálně má. V ELH mají na titul opravdu jen tři týmy. I ten Litvínov byl v semifinále marnej. Kromě Třince, Sparty a Pardubic, které jsou osamocené a odskočené nejen výkonnostně, ale i zázemím a rozpočty, nemůže na titul nikdo ani pomýšlet. O pravidlech baráže si myslím, že jsou nespravedlivá a schválně udělaná tak, aby je většina klubů Chance ligy nemohla splnit a tím pádem aby měly kluby z ELH ještě větší výhodu pro záchranu. Baráž by doma nemohl hrát kromě Poruby a Zlína nikdo, což je k zamyšlení. A do budoucna by se to mělo změnit, bylo by to ve prospěch hokeje. Možná by mohl Chomutov, pokud postoupí a Jihlava, pokud z našich peněz dostaví stadion. Třeba Přerov, Kolín, Frýdek, Slavia, Sokolov, Litomerice a další jsou na tom se stadionem podobně, jako my. Taky by současné podmínky pro baráž o ELH nikdy nesplnily. Bohužel tady se zase najdou jedinci, kteří za vším vidí spiknutí, nechuť vyhrát soutěž atd. 🤔 Za mě se tady poslední roky dělá parádní práce. S průměrným rozpočtem, který je už tak v tomto kraji těžké naplnit, hrajeme špičku ligy, proháníme favority atd atd. Ostatní už ovlivnit nemůžeme nebo jen velmi těžko. Rekonstrukce je velký krok dopředu a nikde není určeno, že do budoucna se podmínky baráže nezmění.

Glosator
Glosator

pmal: O extralize tohle neplatí, tam hrají všichni o co nejlepší výsledek. Jasně, někdo má podmínky lepší, jiný horší, ale všichni jedou na maximum. Chance liga je holt soutěž, kde působí spousta farem a od toho se odvíjí, že kluby jako Frýdek, Sokolov Kolín apod reálný ambice prostě nemají.

pmal
pmal

H.S. to same muzes rict ale i o ELH, ale stejne tak i o 2.lize. V každe soutěži stejný.

H.S.
H.S.

V Chance lize hrají o něco jen dva tři týmy, zbytek se jen zúčastňuje, bohužel.

Vozataj
Vozataj

H.S. ale sport se vždy hraje pro něco, není to jen o tom zúčastnit se, sorry.
MTS: chápu, že nemůžeme postoupit a nechceme ale i tak jen samotná účast v baráži a šance změřit síly s týmem z elh je minimálně pro me neskutečný lákadlo. a kdo vi muže se to povest a pak třeba prodat ja nevím, ale dava mi smysl takto mířit vysoko kor v momentě kdy poslední sezony hrajeme spis vršek tabulky.

H.S.
H.S.

Lidi už si přestali vážit, že se tu hraje druhá nejvyšší soutěž, což je škoda a dokonce v posledních letech špička druhé nejvyšší soutěže. Který další sport v Třebíči je na takové úrovni, když nebudeme počítat baseball? Fotbal to je ostuda, basketbal, florbal ani nevím co hrají, atd.

MTS
MTS

Jenže u nás by se město nepobláznilo, protože na rozdíl od Vsetína se u nás postoupit nechce a ani nemůže a nemá kam…takže i kdyby se jednou Třebíč do baráže dostala, tak by se v Třebíči hrát nemohla a každý by věděl, že by se stejně nikam postoupit nemohlo….můžeme být holt rádi za to, že tu máme první ligu…

Vozataj
Vozataj

Kdyby se dal za cíl aspoň baráž nebo finále a poblaznilo se město. To je to co nazene lidi na stadion. Jak psal arcin. Toto chybí. Zapasy o vše. Je to taková rutina a trochu nuda. Ja doufám ze výhledově se tomuto prestaneme bránit a zazijeme jednou to co třeba teď vsetin. To je krása a sen. A kdo jiný by si to mel zasloužit než trebic

šulda
šulda

psal – jo, je to tak.

pmal
pmal

Šulda: Přijde mi, že tam něco smrdí.
Jinak do té ICEHL se dává jen přihláška a po splnění podmínek můžou vzít “každého”? žádná nižší liga atd?

Héfaistos
Héfaistos

Přihlížející: To máš nějak podložené, nebo jsou to jen Tvé ničím nepodložené fabulace?

Přihlížející
Přihlížející

bono: A myslíš, že Kamil měl dostatek času na to aby dělal sportovního manažera? Já myslím, že na to dost jebal. Poslední hráče, co si do týmu vytáhl z juniorských či nižších soutěží, tak to bylo ještě za Sobotky. Tak tu nešiř paniku.

Héfaistos
Héfaistos
bono
bono

Víme, kdo bude dělat sportovního manažera? Protože předpokládám, že Kamil to nebude. Absence tohoto postu by ve mně vyvolávala strach, že nám sem budou sypat nějaký odpad z Komety a to už máme doufám za sebou.

monster
monster

Hodně pozitivní zprávy jen tak dále. beer

H.S.
H.S.

Víťa Brož, za mě dobrý. Je to takovej štírek, šikovný hráč navíc pravák takže ten se nám bude hodit. Za Kubu Malýho jsem taky rád, sice loňskou sezónu neměl dobrou ale vidím v něm velký potenciál, pokud mu bude držet zdraví může to být jeden z lídrů.

šulda
šulda

Jinak na fb zpráva, že podepsal Jakub Malý a má podepsat i nějaký nový útočník

šulda
šulda

arcin – taky pamatuju postup, chodím pořád a to kvůli samotnému hokeji, kvůli vítězství, radosti z gólů, fandění týmu a hrdosti na něj, potkávání s kámoši atd atd. Těch důvodů se dá vyjmenovat desítky. S trochou nadsázky je mi vlastně jedno, jakou hrajeme soutěž, chodil bych pořád, protože hokej mám rád jako takový. Rozumím ti, že to chce i nějakou nadstavbu, nějaké to něco navíc. To bývá vždycky v play off, nebo v derby, jenže to je pár zápasů v sezóně. Snad bude impulsem nový stadion, který by měl úroveň celé té šou zase pozvednout o něco výš.

arcin
arcin

šulda: Totálně se zadlužit a padnout až dolů bych samozřejmě nechtěl. Ale… jak to říct, pamatuji ještě oslavu postupu do první ligy, jak se pak šlo přímo na led. A nějaké ty vzestupy, pády, důvody proč pravidelně fandit, proč chodit na všechny zápasy apod. mi prostě chybí.

Trebman1
Trebman1

Mládež v Třebíči? To je samá tajnost totiž. Výsledky nikde žádné, nějaké zprávy během sezony o mládeži? To bychom chtěli asi moc.
Na konci sezony se tu objevili výsledky o nadstavbě juniorů, čímž to skončilo. Bohužel zde se vše ukazuje…
Malej klub, malej rozpočet, malej stadion…

Patriot 76
Patriot 76

Přihlížející Co jsi slyšel o mládeži?

Přihlížející
Přihlížející

šulda: Zmiňoval jsem v minulosti (rozuměj období okolo roku 1999 – 2000), tehdy to bylo nastaveno trošku jinak, než tomu bylo posléze. Ale ano, máš pravdu, pořád by ti do toho extraligového rozpočtu chyběla 1/3 vezmu-li v potaz současný rozpočet klubu.

Jinak nikde jsem nezahlédl vyjádření o tom, jak to bude s mládeží. Proslýchají se různé varianty a příliš optimistické nejsou.

monster
monster

Paráda!!!

mrpool
mrpool

Za trenérské duo good !!!!! Za mně super volba!