Diskuzní fórum

Vítejte na diskuzním fóru fanoušků SK Horácká Slavia Třebíč!
Pro zachování přátelské atmosféry Vás žádáme o dodržování pravidel.

šulda
šulda
paul88
paul88

Třetí gólman?Ondřej Bizoň (G, jun. Ilves, FIN),

šulda
šulda

Přihlížející – ano, a nejen on. Takových, co hlasovali proti vlastnímu městu je tam víc (Malý z ČSSD, Bártová z ODS, Dudíková z KDU a už zmíněný Pirát Břížďala) a můj hlas určitě nedostanou. Je třeba se zajímat, být v obraze a vyjádřit to u voleb. Jinak potom můžeme akorát nadávat, což k ničemu nevede.

Přihlížející
Přihlížející

šulda: Já byl smířený, že budeme mít stadion zhruba pro 3.000 diváků. Finální návrh na 2.400 mi přišel jako trošku promrd, kór když to Pacal a další prezentovali k těm třem tisícům. Nějaké pozemky město, či firmy, které mají blízko k městu stále mají a postavit by se to teoreticky v budoucnu dalo. Každopádně očekávám tlak ze strany klubů z nižších soutěží na vedení TELH skrze baráž a podmínky účasti v TELH. Osobně jsem toho názoru, že v případě, že se splní technické podmínky, nemyslím tím kapacitu stadionu, tak by celek měl mít umožněno působit v dané soutěži. Je přece problém samotného klubu, že má malý stadion, nikoliv soutěže.

A k finanční podpoře ze strany kraje si ještě neodpustím jednu poznámku, sedí tam například ten hňup Břížďala, který je mimochodem z Třebíče, nedávno ještě běhal skrz nějaké promo na atletickém stadionu, načež pak okomentuje jako naprostý debil počin kraje. Takže u dalších voleb doufám, že toto mnozí z vás zohlední a ten blbec tam už nebude.

šulda
šulda

Přihlížející – v podstatě souhlasím, ale… pozemek, financování atd (už tak na kraji nemůžou rozdýchat, že si opravujeme stadion a dali nám desetkrát míň, než Dukle). Třeba se s tou kapacitou bude dát něco do budoucna dělat, nebo se změní podmínky pro ELH stadiony, o což se minimálně v případě baráže snaží nová asociace klubů první ligy. Uvidíme.

šulda
šulda

Vejre, alias Schreku – protože se projevuješ jako fanda na fb Dukly a po prohraném derby tam brečíš 😢 Jednoduché, no pro tebe složité. Ale zamysli se více do hloubky, třeba ti to časem dojde. Asi to bude nějaký čas trvat, ale věřím ti, že to jednou dáš. 😉 Jo a vem si prášek, zase sis ho nevzal a nějak to s tebou cloumá. 👍

Velky vezir
Velky vezir

Pokud jsi nemluvil o stadionu, proč jsi teda zmiňoval Schreka ??
Šulíne, jako maloměšťák a křupan jsi se narodil a jako maloměšťák a křupan i prožiješ svůj život good

Přihlížející
Přihlížející

Je dobře, že tendr vyhrála firma, která se v rámci regionu angažovala již několik let. Tohle je jedna z věcí, která mi udělala radost. Těžit z toho může spousta regionálních firem a pozvedne to Třebíč jako region. Co je horší, tak již před rekonstrukcí se vědělo, že kapacita bude okolo 3 tisíc diváků. Jsem rád, že proběhne revitalizace zimního stadionu, ale nemohu se zbavit dojmu, že by lepší variantou byla možnost postavit stadion na zelené louce na periferii města.

šulda
šulda

Jeffik – nemluvil jsem o stadionu, ale o tom, že jim i díky KHNP zase dáme na prdel, jak je v posledních letech obvyklé. Velikost stadionu s tím nemá co dělat.
A uslintanej Vejr a spol se pak můžou podělat vzteky.

Velky vezir
Velky vezir

Jeffik- přesně napsaný.

bono
bono

Jeffiku památkáři dělají problém i s tím, že by mělo být na Otmarce vedle tělocvičny parkoviště, které by bylo do výšky parkoviště u ZS, aby se tam dalo i odtud, takže zimák jiných rozměrů nepřipadá v úvahu. Pokud Korejci pustí, neviděl bych problém, vše je čerstvé. Radujme se z toho, že minimálně existenční otázka hokeje v Třebíči, by měla být stabilizovaná. Cokoliv navíc berme jako bonus. 🙏🙂

Jeffik
Jeffik

Bono: Souhlas,ale toho se už asi nedožijem ikdyž kdy jindy,když né teď ? Bohužel . A památkáři by se snad neposrali kdyby byl zimák o 5,7 metrů vyšší . Ale to je jen naše zbožný přání ,který se bohužel nikdy nesplní.A duklákům cévky z našeho stadionu rozhodně neprasknou a spíš jim budem s naším zimákem, věčně jen max pro 1.ligu pro smích bohužel hmm Teď by třeba byla možnost když to dostalo KHNP to trošku rozjet s výhledem do budoucna ,ale takhle jsme zakopaní navždy a o pořádný návštěvě ikdyž jen párkrát za rok si už můžem nechat jen zdát .

H.S.
H.S.

Skvělá zpráva good

šulda
šulda

A duklákům popraskají cévky, včetně hejtmana Schreka. Ou to bude mínusů grin

bono
bono

Jeffik Do štoku asi ne, to by nerozdychali památkáři, ale začal bych stavět na zelené louce. Proč nemít v centru města moderní tréninkovou halu s tělocvičnou a novou arénu někde na kraji města? 😁🙏

Jeffik
Jeffik

Tak teď ten zimák můžem hnát do štoku když už je to rozestavěný wink lol

paul88
paul88

Pk-tr .No doufejme, že je tímto hokej v Třebíči zachráněn na dalších x let ,co se týče financí. Třeba bude i více peněz časem. Teď , když je to už jasné

pk-tr
pk-tr
šulda
šulda

Tady můžete sledovat průběh rekonstrukce ve fotografiích. Zatím se tam hlavně bourá, odkaz je na hlavní straně ofiko webu HST – https://us.zonerama.com/SKHorackaSlaviaTrebic/Album/1000166597#check-duplicates

Zanek
Zanek

KOMPLIKACE NA TRENÉRSKÉM POSTU, JARDA BARVÍŘ MÍŘÍ DO EXTRALIGY

Vedení Horáckého hokejového klubu Velké Meziříčí musí v těchto dnech řešit velkou ztrátu. Hlavní trenér Jaroslav Barvíř totiž dostal nabídku, která se neodmítá.

Děkujeme Jardovi za profesionálně odvedenou letní přípravu a přejeme mu hodně štěstí v první extraligové štaci! Více na webu. ⤵

https://1url.cz/@hhk_barvir

šulda
šulda
Cvachta88
Cvachta88

Jeffik: Promiň, asi jsem přehlédl. Nebo blbne PC, ted už ten příspěvek vidím.

Jeffik
Jeffik

Cvachto,umíš číst ? 🤦🏻‍♂️

Cvachta88
Cvachta88

Kamil trenér komety Brno.

Zanek
Zanek
Jeffik
Jeffik

Zase cigánov doma v týdnu a to hned oba zápasy a pondělí do toho mad

mrpool
mrpool
paul88
paul88

Dneska promítání na městě Česko vs Švýcarsko
https://facebook.com/events/s/ms-v-hokeji-2024-zivy-prenos-t/357507546944811/

šulda
šulda

Už jsem tady psal několikrát, postavte si tam třeba to letiště nebo okruh pro F1, jak jste o tom před par lety básnili, grin grin ale za svoje. Však neboj, ono vás to za pár let dožene. Dobrej hospodář by dal na střechu radši solární panely, aby aspoň zlevnil provoz toho monstra. Ale to byste tam za kopcem museli mít čím přemýšlet.
Jinak moc díky za tu ukázku tupé arogance, aspoň víme s jakým individuem máme tu čest.