Diskuzní fórum

Vítejte na diskuzním fóru fanoušků SK Horácká Slavia Třebíč!
Pro zachování přátelské atmosféry Vás žádáme o dodržování pravidel.

šulda
šulda
Zanek
Zanek
MTS
MTS

Tak to vypadá, že Pavel Jekel do Zlína jestli je pravda to, o čem se šušká….škoda, měl zůstat tady…..

Patriot 76
Patriot 76

Škoda toho Štovi do Slavie. Dát je zde dohromady se Svobodou, byli by tady mimo jiné, dvě hodně slušné přesilovkové formace! Velká škoda. Jeho odchod od nás byl co naznačil kvůli Kamilovi. Teď se má asi změnit naš styl na víc útočný. To by mu sedělo, škoda.

šulda
šulda

Héfaistos – je mi jedno, jestli z toho spí nebo ne. Za mě je zbytečně, aby v zastupitelstvu Kraje seděli za Třebíč lidi, kteří hlasují pak proti svému městu. Toť vše. Více už brzy.

Héfaistos
Héfaistos

šulda:No to jim to teda nandáš💪💪.Už teď z toho nespí🤦🤦🤦

šulda
šulda

No, bude zajímavé se podívat, kdo a jak hlasoval, až to kraj zveřejní a podle toho se zařídit při příštích krajských volbách

Patriot 76
Patriot 76

Tak krajské zastupitelstvo bohužel nepřekvapilo. Přispějí původní částku.

Neexistujici
Neexistujici

Úryvek z Horcast ohledně kapacity: https://www.facebook.com/reel/298955883253012

monster
monster

Upřímně, budeme hrát dva roky pryč, zatím si myslím že dobrá práce ohledně posil a udržení hráčů. smile až na Pavla no, ale času dost určitě někoho přivedeme ještě

H.S.
H.S.

Máme tři nadstandardní a dva spolehlivé beky, když se to ještě doplní talentovaným mládím mohlo by to být dobré. Útok taky vypadá solidně, snad si to bude mít Svoboda s kým dát, aby to nebylo jako u Holce, který zůstal za očekáváním, věřím tomu že ne. Doufám že ještě přijde jeden kvalitní gólman, protože jít do sezóny s touto trojicí by byl trošku hazard. Nikde není psáno že Mičán naváže na loňskou dobrou sezónu, pak je tu mladej kluk co působil v kvalitní hokejové organizaci ale zkušeností s dospělým hokejem má minimum a třetí co chytal regionální ligu juniorů. Uvidíme, času je dost, jsme teprve na začátku přípravy a už ten tým vypadá velice dobře, dobrá práce good

mrpool
mrpool

Kuba super posila…. Soupiska začíná vypadat hodně solidně good

H.S.
H.S.

Takhle si zahrávat se zdravím fanoušků, že se nestydíte, úplně ve mě hrklo lol
Dodo je velkej srdcař, určitě měl spoustu nabídek jak z extraligy tak z movitějších prvoligových klubů a přesto zůstává tady, toho si moc vážím.

arcin
arcin

Jsou to zvraty jak v PO extraligy. No rýsuje se nám pěkná kostra týmu. Na to, že budeme v azylu, tak to jsou až nečekaně dobré výhledy.

monster
monster

No ty vole ještě že tak grin beer

MTS
MTS

U Martina podepsaná nová smlouva :))) tohle byl pořádnej šok grin

Přihlížející
Přihlížející

MTS: Strašně krátkozraký pohled. Má to dvě roviny. Jekel po zranění úplně nezářil. Druhá věc, máš tu dva brankáře, kteří chtějí chytat. Větší potenciál do budoucna má Mičán, tak proč mít nejdražší dvojku v soutěži? Navíc Pavel by asi nechtěl leštit prkno ne?

monster
monster

Dočekal ukončení smlouvy, tohle vůbec nechápu však měl podepsáno že bude pokračovat,to jsem zvědav jak se k tomu vyjádří HST

Patriot 76
Patriot 76

MTS Jako z větší části souhlas. Svoboda pokud mu to dál půjde je velká posila. Jednoznačně. Ale sám jsem zvědav jak to Mican zvládne a druhá věc co mě straší je jeho záloha. Strašně mladí kluci, co nejspíš nezvládnou úroveň této soutěže. A pak přesně, Micanovi to nepůjde, nebo se zraní a jsme v řiti. Taky to pořád nemůžu vstřebat.

MTS
MTS

Docela dost mě mrzí, že končí Pavel Jekel – kluk, který se v Třebíči zabydlel a který pro klub dýchal….ještě loni článek, jak těžké bylo “odehnat” všechny zájemce o Pavlovi služby, jak si ho klub cení a pak nevyjde polovina sezony skrz zranění a nazdar….myslím, že tohle rozhodně není fér. O tom jak Pavlovi na Třebíči záleží vypovídá i jeho status na jeho instagramu. Prostě tohle mi hlava nebere. Jasně, asi nebyl z nejlevnějších, ale on si ty prachy zasloužil a zaslouží. Nedej Bože, že se zraní Mičán a co budeme během sezony dělat? Zas shánět narychlo kde koho…..za mě tady měl Pavel zůstat i za cenu toho, že by třeba nebyly peníze na Tomáše Svobodu…..

monster
monster

Svoboda je top posila díky za něj, upřímně zatím obrovská spokojenost jen tak dál Horáci!

H.S.
H.S.

Wau tak Tomáše Svobodu bych tu nečekal, to je bomba. Takovej hráč nám tu chyběl, zkušenej borec, střelec, pravák. Letos by to nemuselo být jen o první lajně, dobrá práce good
Jinak děkuji Pavlovi Jekelovi za to co pro hst za ty roky udělal, zapsal se do dějin klubu. Ať se daří.

monster
monster

Pavle díky za všechno beer jen mě mrzí že už tady nebude.. ale poděkovat mu je potřeba smile

Héfaistos
Héfaistos

Ústecký kraj je momentálně jeden z nejchudších regionů v zemi, takže se ani nedivím.

šulda
šulda
Héfaistos
Héfaistos

bono: Na výjezd do Chomutova nebo Havířova je rozdíl cca 40 km, to už vyjde pomalu na stejno.Nevidím moc rozdíl jet 250 nebo 290 km.
Ale bylo to myšleno hlavně co se herního projevu týče.

bono
bono

Héfaistos: Druhé Znojmo to bohužel nebude, na výjezdy do Chomutova i z Chomutova dost daleko 😁

monster
monster

Nic lehkého,budou muset sehnat kvalitní hráče aby jim nehrozil pád. Upřímně sem si přál Havířov ale co už.

Héfaistos
Héfaistos

Jsem zvědavý příští sezonu na Chomutov.Snad to nebude druhé Znojmo.